Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Club Tennis Taula valora positivament la temporada

Les diferents categories han aconseguit les fites proposades i els objectius de formació, equip i permanència


El Club Tennis Taula valora positivament la temporada

El Club Tennis Taula arriba al final de temporada fent una valoració molt positiva. Les diferents categories han aconseguit gran part dels objectius proposats. A més, cal remarcar la capacitat d’integració de l’entitat esportiva, doncs hi ha cinc jugadors amb discapacitat física que han disputat diverses competicions en els diferents equips.

Preferent territorial – equip A
L’objectiu de permanència a la màxima categoria s’ha aconseguit. La compaginació dels jugadors amb la vida laboral i familiar ha dificultat jugar tots els partits necessaris per lluitar per l’ascens a lligues nacionals.
 
Preferent territorial- equip B
Malgrat el complicat objectiu de mantenir categoria no ha estat possible, l’actitud i la dedicació han fet de l’equip un grup fort, malgrat les derrotes. 
 
Segona B Territorial
En aquest àmbit s’ha mantingut la categoria. En el play-off per definir els llocs classificatoris, van aconseguir la 12ª posició d’entre els 24 equips participants.
 
Tercera territorial
Els objectius d’aquest equip s’han centrat en el debut en competició de nous jugadors, tant joves de l’escola com gent més gran, i també en què alguns jugadors que havien estat retirats o havien disputat pocs partits les últimes temporades poguessin tornar a agafar el ritme per disputar la propera temporada a nivells superiors.
Van acabar al lloc 31 de 41 equips, fet sense importància donat l’objectiu de la formació.
 
Equips veterans
Els veterans de segona A han finalitzat la temporada mantenint la categoria. El 5è lloc en el grup de la fase regular els va portar a disputar la fase de descens. En aquest punt, van aconseguir la 4a posició, i per extensió, la tranquil•litat de continuar un any més a la segona categoria de veterans. Després de disputar el play off d’ascens a 1a categoria, van aconseguir la desena posició, el que els garanteix un bon sorteig per a la propera temporada.
Pel que fa a la tercera A, deures fets. Van aconseguir recuperar la categoria perduda l’any anterior.