Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Institut Sant Quirze ofereix la possibilitat de cursar el Batxibac al centre

Es tracta d’un currículum mixt que permet l’alumnat obtenir el batxillerat català i el Baccalauréat francès


L’Institut Sant Quirze ofereix la possibilitat de cursar el Batxibac al centre

L’Institut Sant Quirze ofereix la possibilitat al seu alumnat de cursar el Batxibac. Es tracta de la possibilitat d’aconseguir una doble titulació: el batxillerat català i el Baccalauréat francès. Els alumnes que ho desitgin podran cursar el currículum mixt. Aquest darrer està integrat pels continguts propis del Batxillerat i pels continguts essencials per al coneixement de la llengua i la literatura francesa, a més de la realitat històrica, social, cultural i política de França. Aquesta titulació permet l’accés directe a la universitat francesa, si es desitja, o una doble via per entrar a les universitats catalanes.

De moment, s’hi ha preinscrit un total de 13 estudiants. L’Institut es mostra molt satisfet per haver aconseguit aquesta fita, fruit de molts anys apostant per les llengües estrangeres. 
El desenvolupament del Batxibac és conseqüència dels acords presos entre els governs d’Espanya i França en matèria educativa. Ja fa molts anys que l’Institut Sant Quirze aposta per impulsar les dues llengües.