Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

La Festa del Medi Ambient consciencia sobre la importància de preservar la natura

El parc de les Morisques va acollir diumenge tallers i activitats amb aquest objectiu


La Festa del Medi Ambient consciencia sobre la importància de preservar la natura

La Festa del Medi Ambient va conscienciar ahir sobre la importància de preservar la natura i no contaminar-la. Amb aquest objectiu, el parc de les Morisques va ser l’escenari escollit per organitzar tallers i activitats diverses, orientades especialment al públic més jove. 

Sant Quirze del Vallès Natura i l’empresa Econimbus van organitzar deu tallers de diferents modalitats: es van fer molinets de vent, joguines amb materials reciclats,etc. L’alumnat de l’Institut Salas Xandri també va participar en la festa exposant les caixes niu que han construït per a diferents espècies d’ocells i ratpenats. Al mes de setembre es col•locaran en diferents punts del municipi. 

Els serveis de Territori, Medi Ambient, Parcs i Jardins i Via Pública de l’Ajuntament van distribuir diferents materials, com els embolcalls reutilitzables per a entrepans, per prevenir els residus en la nostra activitat diària, així com samarretes, gorres i imants, entre d’altres.
L’Agència de Residus de Catalunya va participar exposant les lletres gegants “ORGÀNICA”, per sensibilitzar sobre la importància de separar la matèria orgànica i dipositar-la al contenidor marró, per facilitar el reciclatge de la brossa domèstica.
 
Podeu consultar les fotografies de la festa aquí.