Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Darrers dies per inscriure’s al curs de monitors i monitores en el lleure

La formació comença el proper 26 de juny i l’impartirà l’Escola Lliure El Sol


Darrers dies per inscriure’s al curs de monitors i monitores en el lleure

Aquesta és la darrera setmana per inscriure’s al curs intensiu de monitors i monitores en el lleure infantil i juvenil que organitza la Regidoria de Joventut. La formació la impartirà l’entitat Escola Lliure El Sol. El curs tindrà lloc del 26 de juny al 21 de juliol, de dilluns a divendres, de 16 a 21 hores, al centre cívic Can Feliu. 

Podeu gestionar aquí la inscripció. La iniciativa s’orienta a persones (a partir dels 18 anys) que estiguin fent de monitor/a i vulguin ser-ho en alguna entitat d’educació en el temps lliure. El curs es dividirà en 100 hores presencials, 25 hores en línia i 25 hores no presencials en campus en línia.
 
El preu de la formació varia segons els perfils i les acreditacions. El preu general és de 220€; 205€ per a persones aturades; 190€ per a alumnat d’Esplac i Acció Escolta de Catalunya i per a les persones de fins a 25 anys empadronades al municipi. Finament, els cost per als menors de 25 anys i aturats empadronats al municipi és de 175€. El curs es pot bonificar per a treballadors/es en actiu.
 
Per a més informació:
canyajove@santquirzevalles.cat
Telèfon Canya Jove: 93.721.68.00.