Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Aquest diumenge se celebra la quarta edició del Festival de Contes “Rondalles amb Rialles”

La Masia Can Barra tornarà a ser l’escenari que aculli aquesta iniciativa


Aquest diumenge se celebra la quarta edició del Festival de Contes “Rondalles amb Rialles”

Aquest diumenge 18 de juny arriba la quarta edició del Festival de Contes “Rondalles amb Rialles” a la Masia Can Barra. Els i les assistents gaudiran de 10 a 14 hores de diferents espectacles relacionats amb el món i l’imaginari dels contes. Propostes com “El Patufet, les set cabretes i el llop i la rateta que escombrava l’escaleta”, de la companyia Niguit, o una instal•lació interactiva de titelles de diferents disciplines perquè tota la família els pugui manipular formen part enguany del programa.

No faltaran tampoc a la cita la gravació d’un programa especial de l’espai infantil de Ràdio Sant Quirze “La Moixiganga” o el fi de festa amb la Colla Gegantera de Les Fonts.

També s’ha sumat l’Escola Municipal de Música Can Barra, que realitzarà un espectacle de titelles il•lustrats basat en els Viatges de Gulliver, el clàssic de la literatura universal de J. Swift.
Les entrades tenen un preu de 6€ per al públic general i de 5€ si es disposa del carnet “Amic de Rialles”. Es poden adquirir anticipadament a la Papereria DINA 4, a Serveis Sant Quirze i al següent enllaç.

Podeu consultar el programa del Festival de Contes “Rondalles amb Rialles”.

Festa de Final de Curs
Rialles Sant Quirze celebrarà la tarda de diumenge a la mateixa Masia Can Barra la Festa de Final de Curs dels tallers de Teatre de Galliners. Serà a partir de les 18.30 hores i comptarà amb la realització del taller-espectacle “Clown en família”, una proposta original per jugar i descobrir el clown que portem a dins i que anirà a càrrec de la Cia. Bergamotto. També hi haurà berenar per a tothom i ball amb el DJ Bic Vic.

L’entitat demana que, per tal de calcular l’aforament, és imprescindible que els i les assistents adquireixin les entrades de forma totalment gratuïta a través del següent enllaç.