Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Ioga solidari per recollir fons per la Fundació Vicente Ferrer

Aquest dissabte s’organitza una sessió a Can Barra, que es complementa amb una xerrada i una exposició sobre l’oenegé


Ioga solidari per recollir fons per la Fundació Vicente Ferrer

El proper dissabte s’organitza una sessió de Ioga solidari a la Masia de Can Barra. Satya Centre de Ioga serà l’encarregat de dirigir la classe, que servirà per donar fons per a la Fundació Vicente Ferrer. Els assistents podran fer un donatiu de 10€ a favor d’aquesta oenegé. 

La sessió començarà a les 10 del matí. A continuació, a partir de les 11.15h, hi haurà un refrigeri, gentilesa de BioCopy’s. A les 12 hores el portaveu a Espanya de la Fundació Vicente Ferrer, Lancy Dodem, oferirà una xerrada que inaugurarà l’exposició que recull el treball de l’entitat i que es podrà veure a la Masia.
Les persones interessades a participar a la sessió de ioga es poden inscriure directament al centre Satya, a BioCopy’s o el mateix dissabte a Can Barra. Més informació a: 633.51.21.12, o bé al correu electrònic: info@satyaioga.cat.
 
La Fundació Vicente Ferrer és una oenegé de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d’una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia, dels estats d’Andhra Pradesh i Telangana, i de les comunitats més vulnerables i en risc d’exclusió. Amb la seva forma de pensar i actuar Vicente Ferrer va ser capaç de transmetre el seu compromís per erradicar i mobilitzar consciències. La seva forma d’entendre el desenvolupament ha donat lloc a un model exemplar en el marc de la cooperació.