Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obres

L’avinguda del Camí del Mas recuperarà la normalitat de circulació aquesta mateixa tarda

Durant els últims dies s’han dut a terme obres en aquesta via de Sant Quirze per suavitzar el pas de vianants elevat


L’avinguda del Camí del Mas recuperarà la normalitat de circulació aquesta mateixa tarda

Les obres de millora del pas de vianants elevat de l’avinguda Camí del Mas, a la cruïlla amb els carrers Manso i Dolors Monserdà i Vidal, acabaran aquesta mateixa tarda, segons les previsions de l’Àrea de Via Pública, i es recuperarà, per tant, la normalitat circulatòria. Les actuacions, que van començar dilluns, han consistit a suavitzar les rampes del ressalt, que si abans feien un metre llargada cada una, ara mesuren 1,20 metres, en el cas de la rampa d’entrada, i 1,50 metres en la de sortida. Aquesta modificació suposa una reducció del pendent que farà que els autobusos i els cotxes no hagin de frenar de forma contundent, però que hagin de seguir reduint la velocitat com fins ara abans d’arribar al pas de vianants. Aquesta reforma se suma a les que ja es van realitzar el mes de desembre passat als carrers Bages, Segrià, Segarra/Caus, Joaquín Rodrigo, Castanyers i avinguda del Camp.     

A més de la reforma del ressalt, el tall de la circulació també s’ha aprofitat per modificar la senyalització horitzontal al llarg de tota l’avinguda Camí del Mas, de manera que s’han pintat novament alguns senyals. Aquest és el cas de les marques dels aparcaments en bateria que hi ha al carrer, que si abans permetien estacionar de cara, a partir d’ara facilitaran aparcar d’esquena per tal que després sigui més segura la reincorporació del vehicle a la circulació. Segons les previsions, les tasques de pintura també finalitzaran entre avui i demà.               

Per a qualsevol dubte o incidència relacionada amb aquesta obra, us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Via Pública, a la ronda Santa Julita, 69-71, telèfon 93.721.94.14 o bé per correu electrònic  viapublica@santquirzevalles.cat.