Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

El programa Fes Estiu omple d’activitats l’agenda del jovent

Fins a finals de juliol es programen iniciatives molt variades orientades a majors de 12 anys


El programa Fes Estiu omple d’activitats l’agenda del jovent

El servei de joventut Canya Jove programa diverses activitats de lleure, del 16 de juny al 25 de juliol,  per fer més divertit i entretingut l’estiu. Es tracta de propostes orientades a joves a partir de 12 anys, però que també inclouen els/les adolescents de 6è de primària que l’any vinent faran el pas als instituts.

 
Les propostes són molt variades i van des de tallers de fotografia de viatges, percussió, customització de samarretes, tatuatges d’henna, cuina; passant per sessions sobre com crear un bon canal de YouTube, tallers de risoteràpia, cinema, PS4 i tardes dedicades a jocs diversos i gimcanes. 
 
Com a activitats estrelles de la programació destaquen el “Mou-te”, amb una nova proposta “futbol- bombolla” que tindrà lloc  el 30 de juny al camp de futbol a partir de les 20:00 h; i  el cinema a la fresca, amb la pel•lícula “Bèsties fantàstiques i on trobar-les”, que es projectarà al parc de les Morisques el 8 de juliol a les 22:00h.
 
A Les Fonts s’iniciarà el Fes Estiu el dilluns 26 de juny amb una gimcana, i cada setmana es farà una activitat escollida pel jovent: taller de cup-cakes, taller de pintar gorres, tarda de play... Unes activitats que finalitzaran dimecres 19 de juliol amb una gran guerra d’aigua.
 
Podeu consultar totes les activitats i inscriure-us en aquest enllaç
 
Per a més informació  adreceu-vos a:
Servei de Joventut Canya Jove
Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n) 
Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)
Mòbil: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat