Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Celebra la Revetlla a Sant Quirze!

Una gran foguera presidirà una de les nits més màgiques i tradicionals de l'any


Celebra la Revetlla a Sant Quirze!

La nit d’aquest divendres 23 de juny, la nit de Sant Joan, serà el moment de gaudir, després de sopar, de la tradicional foguera, que estarà ubicada a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran. La iniciativa començarà a les 23 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó, que ho farà acompanyada dels Diables de Sant Quirze. A dos quarts de dotze s'encendrà la foguera amb la col•laboració del públic que ho desitgi. Tothom que vulgui, pot portar coca, begudes, taules i cadires per gaudir de la vetllada, que també comptarà amb música per ballar i servei de bar a càrrec dels Diables. L'organització també disposarà de taules i cadires. L'Ajuntament recomana prudència i control per part dels pares i mares sobre els més petits durant la foguera.

 
Taller infantil: Construïm la Foguera!
Abans però, el GIHSQ realitzarà el mateix divendres 23 de juny, a les 17 hores, un taller infantil per construir l’estructura de fusta i el ninot que es cremaran la nit de Sant Joan. El taller tindrà lloc davant de la Masia Mas Duran (rambla de Lluís Companys). A banda de preparar la foguera, els i les participants gaudiran d’una xocolatada a càrrec de la Pastisseria Mix i l’ArtBo.  
 
La Foguera de Sant Joan està organitzada pel Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze i l'Ajuntament, amb la col•laboració dels Amics de la Flama del Canigó i els Diables de Sant Quirze.
 
Afectacions a l’aparcament
El dia 23 de juny, des de les 7 del matí no es podrà estacionar a l’aparcament de terra que envolta la Masia Mas Duran. El mateix dia, i ja a partir de les 16 hores es prohibirà l’aparcament a la rambla de Lluís Companys, en sentit av. Camí del Mas fins a carrer Vallcorba; i també romandrà la prohibició al carrer de Mercè Rodoreda. Aquestes restriccions responen a mesures de prevenció al voltant de la foguera.