Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Activitats per a tots els gustos al Canya Jove durant el primer mes de l’any

Una partida d’Scattergories o un espectacle per descobrir els secrets d’alguns trucs de màgia concentraran l’oferta d’activitats dels propers dies


Activitats per a tots els gustos al Canya Jove durant el primer mes de l’any

L’Espai Canya Jove de Sant Quirze comença enèrgicament l’any 2011 amb un ventall variat d’activitats adreçades als i les adolescents de 12 anys en endavant, que inclouen des de partides d’Scattergories fins a tallers de temàtiques diverses que tan aviat giraran al voltant del cànnabis com de la màgia.

Si les activitats del mes de gener ja van començar ahir amb partides del videojoc Sports Resort de la consola Wii, les activitats del local de la Ronda Arraona es reemprenen demà divendres amb força a través d’un dau fàcilment reconeixible que té 20 cares que representen les lletres més comunes de l’abecedari. I és que a partir de les 18h, l’Espai Canya Jove dedicarà una ludotarda a l’Scattergories, un entretingut joc que consisteix a trobar a contrarellotge paraules de diferents categories que comencin per una lletra determinada per l’atzar.

Ja la setmana vinent, el dimecres 19 a les 19 hores, els i les joves a partir de 13 anys podran apropar-se a les múltiples cares del cànnabis a través d’un taller que abordarà temes poc comuns al voltant d’aquesta droga, com són la responsabilització, els riscos que comporta o la legislació actual en relació al seu consum. Divendres 21 arribarà el torn de la màgia a través de l’espectacle ‘A prop’ que presentarà Christian Bravo a partir de les 21 hores. Més enllà de les exhibicions convencionals, el mag desvetllarà els secrets i les astúcies que s’amaguen darrera d’alguns dels seus trucs.

Finalment, el pròxim dimecres 26, a les sis de la tarda, Ana Corado introduirà una nova tècnica per estampar peces de roba, tant samarretes com pantalons o jerseis, mitjançant tovallons, de forma que la decoració confereixi un estil únic. Els i les participants hauran de portar la peça de roba que desitgin estampar.