Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La trobada de la comunitat educativa homenatja el personal que es jubila

La Masia de Can Barra es va omplir ahir per acomiadar el curs i el professorat que finalitza la seva trajectòria professional


La trobada de la comunitat educativa homenatja el personal que es jubila

La comunitat educativa de Sant Quirze es va reunir ahir a migdia per acomiadar el curs i homenatjar el personal que es jubila. Per segon any consecutiu, l’acte es va celebrar a la Masia de Can Barra, que es va omplir de gom a gom amb gairebé 200 assistents. Un total d’onze persones han arribat enguany al final de la seva trajectòria en el món educatiu. Són els següents: Antònia Barbarà i Lorenzo González, de l’escola Purificació Salas; Montserrat Trabal, Montserrat Armengol, Celsa Cortijo, Conxa Ortells, Montserrat Escarré i Carmen Mateos, de l’Institut Sant Quirze; Mercè Mateu i Ana Peciña, de l’escola El Turonet; i Núria Alberich de l’escola Taula Rodona.

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i la regidora d’Educació, Maria Domingo. També va comptar amb l’assistència de la Inspectora de Serveis Territorials del Vallès Occidental, Rosa Maria Santasusana, i el regidor Carles Gilabert.
El personal que es jubila va rebre un record, i va aprofitar per repassar la seva trajectòria, tot recordant els moments viscuts amb companys i companyes i alumnat. Per la seva part, l’alcaldessa va agrair-los la tasca que desenvolupen no només formant, sinó també educant les persones, i va emplaçar-los a continuar participant de la vida al poble de manera activa.
Durant la trobada es va poder veure un vídeo amb algunes de les persones que arriben al final de la seva trajectòria, tot valorant els moments, així com el de la trobada de flabiolaires del passat mes de maig al municipi, on van participar més de 200 infants.
Un aperitiu als exteriors de Can Barra va posar el punt final a l’acte.