Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Escola Municipal d'Adults acomiada el curs amb una gran festa

El professorat ha valorat molt positivament els projectes desenvolupats al llarg de l'any


L'Escola Municipal d'Adults acomiada el curs amb una gran festa

L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera va celebrar el passat 15 de juny la festa de final de curs. L'acte, que va començar  a les 19 h, va comptar amb l’assistència de 120 alumnes. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va voler acompanyar-los, juntament amb la regidora d’Educació, Maria Domingo, i la regidora de Cultura, Elena Sabater. 

  
Durant la primera part de la festa, de caràcter més formal,  el professorat va fer una pinzellada dels projectes més significatius que s'han dut a terme al llarg del curs. També van agrair als artistes Àlex Castro i Teresa Rosario (alumnes de l'Escola) que hagin cedit les seves obres al centre. Cal remarcar que el projecte Artistes a les Escoles ha arribat a la seva fi; un projecte que, segons el professorat, ha estat molt positiu. A més, van agrair a l’artista participant Francesc Vidal i al comissari de les exposicions que s’han fet i es fan a l’escola, Jordi Coder, la seva participació. L’acte el va tancar l’Alcaldessa qui va dirigir unes paraules a l’alumnat, l’escola i el professorat ressaltant els trets identitaris del centre i el seu paper rellevant dins el municipi. 
 
En el marc d’una segona part més festiva, els jardins de la Masia van acollir un berenar-sopar aportat per l’alumnat. La vetllada va estar amenitzada pel grup de música Boomerang, liderat per un alumne del centre.