Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze celebra el Sant Joan al voltant de la Foguera del Mas Duran

Nombrosos veïns i veïnes van assistir al moment de l'encesa, que va comptar amb la participació dels Diables de Sant Quirze


Sant Quirze celebra el Sant Joan al voltant de la Foguera del Mas Duran

Sant Quirze del Vallès va celebrar la revetlla de Sant Joan encenent una gran foguera a la zona del Mas Duran. Una trentena de nens i nens es van aplegar a les 17 hores per preparar l’estructura de fusta i el ninot que es cremarien a la nit seguint les indicacions del Grup d’Investigació i Història. A les 19 hores, després del berenar ofert per l’ArtBo i la Pastisseria Mix, van anar a casa a refrescar-se per tornar a la nit. La rambla de Lluís Companys va ser l’escenari d’un sopar veïnal.

Diversos grups de gent instal•laven taules i cadires per gaudir de la tradicional coca mentre esperaven l’arribada de la Flama del Canigó. Els Amics de la Flama del Canigó van portar-la quan passaven uns minuts de les 23 hores i van arribar acompanyats dels Diables de Sant Quirze i el seu espectacle pirotècnic que van deixar bocabadats al nombrós públic assistent. Molts nens i nenes van agafar petites torxes i van encendre la foguera. Llavors va ser el torn d’admirar-la, de ballar amb la música dels Diables i de celebrar el solstici d’estiu.

Podeu veure el reportatge fotogràfic de la Foguera de Sant Joan al següent enllaç.