Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Seguretat Ciutadana

L'altra cara de Sant Joan

La nit de revetlla va generar diverses incidències a la via pública fruit de l'incivisme


L'altra cara de Sant Joan

La celebració del Sant Joan a Sant Quirze també va deixar, malauradament, alguns desperfectes a la via pública a causa de les conductes incíviques. Hi va haver diversos contenidors cremats al carrer Ovidi Montllor, a l’avinguda del Vallès i al carrer Enric Morera. El carrer Llaurador va ser una de les vies més afectades, ja que s’hi van cremar cinc contenidors i dos arbres. El passatge Dalí també va patir la crema de cinc contenidors i de la tanca de la Llar d’Avis Sant Quirze.

Per altra banda, al carrer Lluís Millet també es va cremar un contenidor i una tanca d’un immoble en què la policia va haver d’auxiliar a la propietària.Durant la nit de revetlla també es va produir un petit incendi d’uns 15 m2 al solar del carrer Santa Julita, que es va apagar amb l’ajuda dels veïns. També se’n va produir un altre a la tanca d’una de les cases del passatge Casetes, que va ser sufocat pels veïns i les veïnes. Per últim, també es va produir un incendi de matolls al carrer Yurimaguas del barri del Castellet. Els veïns i les veïnes també el van poder apagar després de cremar uns 20 m2.

Aquestes són les incidències més importants que es van produir la nit de la revetlla de Sant Joan. Dissabte es van substituir els contenidors malmesos. Cal recordar al veïnat que el civisme i la seguretat són cosa de tots i en nits com les de Sant Joan cal extremar les precaucions. A causa de l’extrema calor i la manca de pluja, la vegetació es troba molt seca i no tenir cura a l’hora de llençar petards o burilles pot tenir conseqüències tràgiques.