Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Un total de 27 propostes passen a la fase de votacions del projecte de Pressupostos Participatius

Els tècnics van exposar ahir, en una sessió informativa, els motius de validació de les sol•licituds


Un total de 27 propostes passen a la fase de votacions del projecte de Pressupostos Participatius

Un cop finalitzada l’avaluació tècnica de les propostes presentades al projecte de Pressupostos Participatius d’enguany, un total de 27 sol·licituds han estat validades per passar a la fase de votació ciutadana. Així es va informar ahir a la tarda, en la sessió que es va celebrar a la Patronal, durant la qual es van donar a conèixer les propostes aprovades, i els motius pels quals algunes han resultat descartades.
En aquest sentit, de les 109 propostes rebudes inicialment, 65 han quedat descartades per no complir els requisits establerts. Les 44 restants s’han agrupat perquè algunes eren coincidents o complementàries, i així han quedat finalment les 27 propostes validades.
Durant la sessió, l’alcaldessa Elisabeth Oliveras va agrair l’àmplia participació d’enguany, i va explicar que les propostes descartades per motius tècnics, igualment, resulten útils per conèixer els interessos de la ciutadania de Sant Quirze.
Les 27 propostes que continuen al procés s’agrupen en tres àmbits temàtics: Equipaments i recursos (8 propostes), Espais i Via Pública (9 propostes) i Territori, Mobilitat i Medi Ambient (10 propostes).

El detall de les 27 propostes es publicarà pròximament al web www.consultes.santquirzevalles.cat, així com les sol•licituds no aprovades i el criteri pel qual no passen a la següent fase.
Les votacions tindran lloc del 5 al 24 de setembre, i es podrà fer en línia o presencialment a les OAC de l’Ajuntament, als centres cívics de Can Feliu i la Torre Julià, al Casal d’Avis i a la Biblioteca Municipal. Podran votar totes les persones empadronades al municipi, que tinguin 16 anys o més, fets abans de l’1 de setembre de 2017.
Recordem que amb aquest procés participatiu, la ciutadania decideix quines actuacions desenvolupar amb els 200.000 euros de la partida d’inversions del pressupost municipal del 2018.

Més informació sobre Pressupostos Participatius en aquest enllaç.