Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El programa SQ Viu l’Empresa presenta nou accions formatives per aquest 2011

Els seminaris posaran èmfasi en les estratègies de màrqueting per a la captació de clients


El programa SQ Viu l’Empresa presenta nou accions formatives per aquest 2011

El programa formatiu SQ Viu l’Empresa, elaborat pel Servei a l’Empresa i el Servei d’Atenció a Persones Emprenedores i que té lloc al Centre de Desenvolupament Econòmic de la Masia de Can Barra, es consolida aquest 2011 amb un total de nou accions que, des del febrer fins a l’octubre, abordaran qüestions d’interès per a les petites i mitjanes empreses i pel teixit productiu i emprenedor de Sant Quirze. En una època marcada per la crisi, els seminaris, dirigits per professionals de contrastada experiència, es centraran en aspectes com la venda i el màrqueting. També serà un punt prioritari disposar de les eines per comprendre les novetats fiscals i laborals que aquest any representarà per a les empreses, després d’algunes lleis com la de la reforma laboral, aprovada l’any passat.  

El primer seminari, que tindrà lloc els dies 1, 3 i 7 de febrer de 9.30 a 13.30 hores, girarà al voltant de les estratègies que pot aplicar una empresa per incrementar el volum de vendes. I és que la captació de clients serà un dels eixos centrals dels cursos que es durant a terme durant aquest any, a través, per exemple, de la sessió ‘Claus per concertar una visita comercial amb èxit’. També es realitzaran seminaris per aprendre a presentar-se eficientment per captar l’atenció de possibles contactes en només un minut, o per saber explotar les xarxes socials a l’hora de promocionar els béns i serveis d’una empresa. La gestió de la companyia també serà un capítol destacat del Programa SQ Viu l’Empresa 2011, ja que hi tindran lloc actes específics sobre l’optimització del temps, la gestió del pressupost de tresoreria, la creació d’un quadre de comandament i l’emissió de factures i certificacions electròniques.        

Les accions formatives seran gratuïtes, però les places són limitades, de forma que, per participar a qualssevol dels seminaris cal presentar una sol•licitud d’inscripció al correu electrònic empresa@santquirzevalles.cat.