Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Batec Mobility, Premi a la iniciació a la internacionalització

La Cambra de Comerç de Terrassa ha reconegut l’empresa santquirzenca, dedicada al disseny i fabricació de handbikes


Batec Mobility, Premi a la iniciació a la internacionalització

L’empresa santquirzenca Batec Mobility ha estat guardonada amb el Premi a la iniciació a la internacionalització, que concedeix la Cambra de Comerç de Terrassa.

El jurat va valorar especialment la tasca de Batec Mobility per consolidar un projecte sòlid i innovador i de gran impacte social positiu en l’àmbit internacional. També el ràpid creixement i expansió exterior mitjançant una política de partenariat i aliances fermes.
Batec Mobility es dedica al disseny, fabricació i comercialització dels handbikes Batec: dispositius manuals o elèctrics per a cadires de rodes que milloren radicalment la mobilitat de les persones amb discapacitat per equiparar el seu estil de vida al de les persones sense discapacitat.
La història del projecte està estretament vinculada a la història personal del seu fundador, Pau Bach, tetraplègic després d’un accident de moto als divuit anys i estudiant de disseny industrial. Va fundar Batec Mobility per fer arribar al col•lectiu de discapacitats físics les solucions de mobilitat que ell mateix es fabricava després de trobar-se que la oferta disponible al mercat no complia les seves expectatives.   
Batec Mobility és una empresa social que parteix del col•lectiu de persones amb discapacitat per revertir sobre aquest mateix col•lectiu a través d’un impacte social positiu. Segons afirma Pau Bach: “el nostre impacte més gran és sobre els usuaris dels nostres handbikes, la vida dels quals aconseguim canviar a través de la millora de la mobilitat. A més, creem treball per a persones amb discapacitat, un 50% de la nostra plantilla té una discapacitat i estan situats en llocs clau de l’empresa. També col•laborem estretament amb institucions que fomenten un estil de vida actiu per a persones amb discapacitat.”