Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze prepara la primera edició de la Festa de l’Esport

El proper 10 de juliol entitats, clubs i esportistes individuals compartiran una vetllada en homenatge a la pràctica esportiva


Sant Quirze prepara la primera edició de la Festa de l’Esport

Sant Quirze celebrarà el proper 10 de juliol la primera edició de la Festa de l’Esport. Entitats esportives, clubs i esportistes a títol individual estan convidats a aquesta trobada, que té com a objectiu reconèixer les fites aconseguides, i també les seves trajectòries, així com l’esforç, dedicació i il•lusió en dedicar el seu temps a fomentar la pràctica esportiva al municipi. La festa tindrà lloc als exteriors de la piscina municipal a partir de les 20 hores.

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, presidirà la festa, acompanyada per la regidora d’Esports, Maria Domingo, a més d’altres regidors i regidores de l’Ajuntament. Una oportunitat per compartir temps i conversa, i posar en comú les prioritats de les entitats, la valoració dels finals de temporada, així com els projectes a curt i mitjà termini. No faltarà una fotografia de família per recordar la trobada, i un aperitiu que posarà el punt final a la festa.