Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’esport femení del municipi, en plena forma

Les esportistes i els equips femenins de les entitats esportives de Sant Quirze es troben en un dels seus millors moments


L’esport femení del municipi, en plena forma
Els finals de temporada han deixat molt bons resultats per als equips femenins de les diferents modalitats. Unes fites que han portat el nom de Sant Quirze arreu i que preparen els equips per a nous reptes.
La temporada 2016-2017 ha suposat l’ascens del sènior femení del Club d’Handbol Sant Quirze a la Divisió d’Honor Plata. La temporada vinent jugaran en aquesta segona categoria estatal. L’equip juvenil femení del Club va assolir jugar la fase final del Campionat d’Espanya.
La secció femenina del Sant Quirze Bàsquet Club ha consolidat la seva permanència del primer equip a la Copa Catalana. A més, la santquirzenca Regina Aguilar va alçar la Copa Catalunya de la Federació Catalana de Bàsquet amb el seu actual equip, el Barça-CBS.
Pel que fa al Club Patinatge Sant Quirze, les patinadores Aida Visús, Marta Pascual, Irene Aguilar, Cristina Martínez, Ariadna Granados, Gina Hurtado, Diana Martínez i Martína López han brillat en els seus campionats. Destaquen també dos patinadors: Raúl Moreno, que va participar al Campionat d’Espanya i Ferran Clavero va guanyar el campionat de Barcelona aleví.
El Club Voleibol Sant Quirze espera augmentar el nombre d’equips fins als 11/12, amb dos equips masculins nous. Han consolidat la part més tècnica i s’han posicionat molt bé en les diferents competicions.
Finalment, cal remarcar que la inesgotable Carme García Frontons s'ha proclamat Campiona del Món a Corea del Sud, nou rècord estatal i segon or, entre moltes altres fites.