Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Finalitzen amb èxit les obres per reduir el pendent del ressalt de l’avinguda Camí del Mas

Les tasques s’han aprofitat per modificar el tipus d’aparcament en bateria que hi ha a una de les vies més concorregudes de Sant Quirze


Finalitzen amb èxit les obres per reduir el pendent del ressalt de l’avinguda Camí del Mas

Les obres de millora del pas de vianants elevat de l’avinguda Camí del Mas, a la cruïlla amb els carrers Manso i Dolors Monserdà i Vidal, van finalitzar amb èxit el passat dimecres segons els calendaris previstos. En els darrers dies, per tant, ja s’han pogut observar els resultats de les actuacions, que van consistir a suavitzar les rampes del ressalt, que si abans feien un metre de llargada cada una, ara mesuren 1,20 metres, en el cas de la rampa d’entrada, i 1,50 metres en la de sortida. Aquesta reducció del pendent tenia com a objectiu mantenir la reducció de la velocitat dels vehicles en una de les zones més transitades del poble, però evitar les frenades contundents de cotxes i autobusos. Després dels primers dies de funcionament del nou ressalt, s’ha pogut comprovar la correcta circulació del transport públic i dels usuaris particulars. A més, el departament de Via Pública valora positivament que durant els tres dies d’obres, de dilluns a dimecres, no s’hagin produït queixes ni incidències entre els comerciants i veïns de la zona. Aquesta reforma del pas de vianants elevat s’ha sumat a les que ja es van realitzar el mes de desembre passat als carrers Bages, Segrià, Segarra/Caus, Joaquín Rodrigo, Castanyers i avinguda del Camp.    

A més de la reforma del ressalt, el tall de la circulació també s’està aprofitant per modificar la senyalització horitzontal al llarg de tota l’avinguda Camí del Mas, de manera que s’han pintat novament alguns senyals. Aquest és el cas de les marques dels aparcaments en bateria que hi ha al carrer, que si abans permetien estacionar de cara, a partir d’ara facilitaran aparcar d’esquena per tal que després sigui més segura la reincorporació del vehicle a la circulació.
Altres actuacions

D’altra banda, aquesta setmana també han començat les obres de reparació del paviment del passeig del Parc de Can Feliu, on hi havia algun tram aixecat o abonyegat. Segons les previsions, les tasques duraran prop de quinze dies. D’altra banda, també s’estan realitzant reformes a les canonades de la xarxa d’aigua del barri de Poble Sec per resoldre problemes de subministrament i s’hi està instal•lant una vàlvula per reduir la pressió de l’aigua.      

Per a qualsevol dubte o incidència, us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Via Pública, a la ronda Santa Julita, 69-71, telèfon 93.721.94.14 o bé per correu electrònic  viapublica@santquirzevalles.cat.