Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Sant Quirze recapta 1.413 euros per l’esclerosi múltiple

La piscina municipal exterior va acollir ahir una nova edició del Mulla’t


Sant Quirze recapta 1.413 euros per l’esclerosi múltiple

La piscina municipal de Can Casablanques es va omplir diumenge de participants en una nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Centenars de persones van assistir a l’equipament, concentrant-se especialment a les dotze del migdia, moment en què es va fer el salt conjunt a l’aigua, com es pot veure a la fotografia que acompanya la imatge. En total, entre entrades i donatius, es van recollir 1.413 euros. 

 
La jornada va començar a les 10 hores a la piscina municipal exterior amb una sessió de zumba. A continuació, a les 11h, es va organitzar una classe d’aiguagym. Els diners recaptats amb les entrades es donaran a la fundació Esclerosi Múltiple. La FEM és una entitat privada sense afany de lucre que té com a principal objectiu millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen esclerosi múltiple mitjançant la rehabilitació integral.
 
L'esclerosi múltiple es diagnostica cada vegada a persones més joves, entre els 20 i els 40 anys, i entre els objectius s’estableix millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de neurorehabilitació i d’inserció laboral a través dels hospitals de dia que la FEM gestiona a Barcelona, Lleida i Reus i de l’atenció domiciliària a Girona i el Centre Especial de Treball.
 
Visiteu l'àlbum de fotos!