Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze celebra la Festa de l’Esport

Entitats i esportistes individuals comparteixen una vetllada que ret homenatge a la pràctica esportiva


Sant Quirze celebra la Festa de l’Esport

Sant Quirze va celebrar ahir la Festa de l’Esport. Més de tres-centes persones van assistir a la trobada, que va tenir lloc a la piscina municipal exterior. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, acompanyada de la regidora d’Esports, Maria Domingo, i diversos regidors i regidores del municipi, van rebre les entitats esportives i també esportistes individuals, que al llarg d’aquesta temporada i també de les seves trajectòries, han destacat per les fites aconseguides, per l’esforç i per la il•lusió en dedicar el seu temps a fomentar la pràctica esportiva. L’alcaldessa va agrair a les persones assistents aquesta empenta, encoratjant-los a continuar portant el nom de Sant Quirze arreu. També va fer especialment incís en la necessitat de millorar les instal•lacions esportives del municipi. Finalment, va destacar el paper de les dones en la pràctica esportiva, doncs aquesta temporada han assolit fites molt rellevants en diferents modalitats.

L’acte va començar amb els reconeixements als esportistes individuals, i a continuació a persones del municipi que, malgrat no destaquen per les medalles, sí per dedicar-se a l’esport de manera constant: persones d’edat avançada, joves amb capacitats especials, els organitzadors de la cursa David Rovira, o les persones responsables de les instal•lacions, entre altres.
A continuació, va ser el torn de clubs i entitats, que van omplir l’escenari de jugadors i jugadores entusiasmats. Els triomfs de campionats van compartir escenari amb els homenatges a les tasques de cohesió social que duen a terme moltes entitats.
Finalment, un aperitiu perquè tots els participants compartissin conversa va posar el punt final a la vetllada
 
Podeu consultar en aquest enllaç les fotografies de la Festa.
També teniu disponible el vídeo que resumeix la celebració, aquí.