Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

L'inici de les vacances per a moltes persones marca una agenda tranquil·la, amb propostes més relaxades


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana a Sant Quirze es presenta molt tranquil. Les altes temperatures i l’inici de vacances en molts casos generen una agenda força lliure. Per aquest motiu, us proposem algunes alternatives, tant per al cap de setmana com entre setmana. D'altra banda, per als que prepareu un viatge, us detallem alguns consells a tenir en compte abans de marxar.

 
Bibliobosses d’estiu
Passeu-vos per la Biblioteca Municipal i agafeu la vostra bossa plena de propostes per a totes les edats: llibres, contes, revistes, pel•lícules... Les de color blau són per a infants de fins a 6 anys; les vermelles, de 7 a 10 anys; i les de color verd per als majors de 10 anys. 
 
La revista de l’estiu
El proper dilluns, preneu bona nota del taller que organitza la Biblioteca. Es tracta de la tercera sessió del taller d’escriptura periodística per a nens i nenes. Un espai creatiu d’expressió escrita on aprenen a fer articles, entrevistes, reportatges, passatemps, concursos...Més informació aquí.
 
Remulla’t a les piscines municipals
Recordeu que les piscines municipals romanen obertes en horari de 10 a 19.30 hores. A més, tant a Sant Quirze com a Les Fonts s’organitzen cursets de natació intensius adreçats a diferents grups. Els cursos es divideixen per edats, amb diversos nivells i horaris. Podeu consultar la informació sobre aquesta formació i els abonaments de temporada, aquí.
 
Continua el Fes Estiu!
Durant la setmana continuen les activitats del Fes Estiu. El servei de joventut Canya Jove programa diverses activitats de lleure fins al 25 de juliol,  per fer més divertit i entretingut l’estiu. Es tracta de propostes orientades a joves a partir de 12 anys, però que també inclouen els/les adolescents de 6è de primària que l’any vinent faran el pas als instituts.
 
Les propostes són molt variades i van des de tallers de fotografia de viatges, percussió, customització de samarretes, tatuatges d’henna, cuina; passant per sessions sobre com crear un bon canal de YouTube, tallers de risoteràpia, cinema, PS4 i tardes dedicades a jocs diversos i gimcanes. Trobareu tota la informació, aquí.
 
Si marxeu de vacances...
 
Consells per a un estiu segur
Si prepareu un viatge, cal tenir en compte alguns consells perquè quan torneu ho trobeu tot igual. Alguns petits consells us serviran per augmentar la seguretat a la vostra llar i evitar incidències. Més informació aquí.
D'altra banda, la Direcció General de Protecció Civil ha posat en marxa la campanya de sensibilització davant els riscos de l’estiu, com ara els incendis forestals o les onades de calor. A través d’un espai web, s’informa dels consells més importants, què poden ser útils per gaudir de les activitats de l’estiu.