Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Aprovació inicial de la prolongació del camí verd de bicicletes

El traçat de dos quilòmetres anirà des del carrer de l’Oreneta, a Castelltort, fins al passeig del Colomer


Aprovació inicial de la prolongació del camí verd de bicicletes

La Junta de Govern celebrada dimarts 18 de juliol va aprovar inicialment el projecte executiu de les obres de prolongació del camí verd de bicicletes des del carrer de l’Oreneta fins al passeig del Colomer. El projecte ha estat redactat per l’Estudi d’Enginyeria Vall SLP, el qual també dirigirà l’obra, i preveu un pressupost de 119.929,95€.

El nou vial tindrà un recorregut de dos quilòmetres i comptarà amb trams de sauló compactat, al parc del Colomer i al bosquet de la Merla, i altres de superfície pavimentada al camí de ca n’Arús i al carrer de Menorca. El projecte també preveu la construcció d’un pont prefabricat de cubs de formigó per creuar el torrent entre el carrer de les Illes Medes i el bosquet de la Merla. 
Una de les afectacions més destacades de l’obra serà la prohibició del pas de vehicles a motor pel túnel que passa sota la via dels Ferrocarrils de la Generalitat, al carrer del Pont, al barri de Los Rosales. En aquest sentit, s’ha considerat oportú sol•licitar que el projecte incorpori un estudi de les afectacions al trànsit derivades d’aquesta modificació en el pas de vehicles a motor.
El projecte estarà exposat durant 30 dies al tauler d’anuncis i al web municipal, des del seu anunci al Butlletí Oficial de la Província. 
Recordem que la prolongació del camí verd de bicicletes és una de les propostes guanyadores al projecte de Pressupostos Participatius 2016 i que, per tant, va ser incorporada al capítol d’inversions del pressupost municipal d’enguany.