Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Finalitza el projecte de millores viàries als polígons industrials

Les actuacions s’engloben al projecte SQ Polígons Actius per a l'adequació de les zones industrials


Finalitza el projecte de millores viàries als polígons industrials

Aquesta setmana han finalitzat les obres de senyalització viària del polígon industrial de Can Canals, recollides en el Pla de mobilitat redactat el 2015 amb el consens de les empreses de la zona. D’altra banda, durant els darrers dies també s’han dut a terme les tasques de millora al polígon Can Casablanques, on s’ha obert la doble direcció del carrer Penedès, entre Osona i Berguedà, i s’ha reforçat la senyalització horitzontal dels carrers principals de la zona industrial.

Amb aquestes actuacions, es donen per finalitzats els treballs de millora de l’espai públic i mobilitat dels cinc polígons industrials de Sant Quirze, Can Casablanques, Can Canals, Can Feu i Can Torras - Can Llobet, tenint en compte els estudis de mobilitat pertinents. Totes aquestes actuacions s’engloben dins del projecte SQ Polígons Actius, iniciat al 2014, des de la regidoria de Desenvolupament Econòmic.
 
La millora de l’espai públic i dels serveis als polígons industrials significa una inversió en competitivitat, i, per tant, en creació de riquesa i d’ocupació, sobretot tenint en compte que dues terceres parts de les empreses instal.lades són industrials i tenen un pes de primer ordre en el teixit productiu del municipi. La vialitat als polígons i el seu manteniment són unes de les reivindicacions principals de les empreses i de l’Associació d’Empresaris, a les quals l’Ajuntament dóna resposta a través del projecte SQ Polígons Actius, que té com a objectiu millorar les condicions de les zones industrials.