Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L’impuls per la innovació i la recerca del Grup Carinsa convenç a Europa

L'empresa ha rebut finançament del programa europeu Horitzó 2020


L’impuls per la innovació i la recerca del Grup Carinsa convenç a Europa

Un total de 64 pimes de 16 països han estat seleccionades per rebre finançament europeu en l'última convocatòria de la fase 2 de l'instrument per a pimes "SME instrument" del programa de recerca de la UE, Horitzó 2020. Entre les empreses seleccionades n'hi ha dues de catalanes i una d’elles és Creaciones Aromáticas SA, de Sant Quirze del Vallès, que ha aconseguit crear unes càpsules de perfum perquè els fabricants de suavitzant per a la roba obtinguin un producte més sostenible i ecoeficient. En aquesta fase del projecte les empreses poden rebre fins a 2,5 milions d'euros (cinc quan es tracta de projectes relacionats amb la salut). Entre les dues empreses catalanes han aconseguit un total de 2.599.268 euros.

 
El Grup Carinsa, presidit per Vanesa Martínez, està format per CARINSA i PAYMSA. CARINSA va ser fundada el 1993 i la seva activitat empresarial és la creació, producció i comercialització d’aromes per a l’alimentació humana i begudes, per a l'alimentació animal i fragàncies per detergents i cosmètica. PAYMSA va ser constituïda el 2001 i desenvolupa solucions tecnològiques per a la indústria. Va iniciar la seva activitat en la indústria càrnia, i actualment comprèn altres sectors com plats preparats i precuinats, i confiteria.
El model de negoci es basa en 3 pilars: Internacionalització, Innovació i Tecnologia, i Diversificació i Especialització. L’organització està establerta a 30 països. Anualment inverteix un 20% dels beneficis en innovació i un 40% de la plantilla treballa a R+D.