Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Es constitueix la Taula pel Sí de Sant Quirze

La Taula és oberta a la incorporació de més forces i entitats


Es constitueix la Taula pel Sí de Sant Quirze

Diverses entitats i forces polítiques de Sant Quirze del Vallès han constituït la Taula pel Sí per tal de treballar plegats i coordinar els actes i la campanya a favor del referèndum de l’1 d’octubre i del vot afirmatiu. En formen part els partits majoritaris a Sant Quirze i algunes de les entitats més dinàmiques. El compromís que tenen és el de fer arribar a tots els barris i racons del poble l’interès que tindrà el votar Sí l’1 d’octubre i que la victòria en el referèndum porti al naixement de la República Catalana.

Els partits i entitats que formen part de la Taula pel Sí, en ordre alfabètic, són:

- ARA Sant Quirze per Catalunya
- Demòcrates de Catalunya
- ERC
- Grup Cultural de la Dona Caterina Albert
- Junts per Sant Quirze
- PDeCAT
- Sant Quirze per la independència

La Taula és oberta a la incorporació de més forces i entitats.

Presentació de l'esborrany de la Llei del Referèndum
La diputada de Junts pel Sí Àngels Ponsa va presentar aquest dijous 27 de juliol a la Sala Històrica de la Patronal l'esborrany de la Llei del Referèndum en el marc de l'acte "Vols saber-ho tot del referèndum?" organitzat per Sant Quirze per la Independència.

La seva exposició seguia el guió de la que es va fer a Barcelona el 4 de juliol i va anar seguida d'un interessant torn de preguntes i respostes, on van sortir les incògnites que tenen les persones que estaran de viatge aquelles dates, o la preocupació perquè les persones que defensen el no vagin a votar.

Ponsa va donar resposta a totes les qüestions i va anunciar que ben aviat es tornaran a fer presentacions de la Llei de Transitorietat que ha redactat la majoria parlamentària.