Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Àmplia oferta d’activitats esportives municipals per al nou curs

Entre les novetats d’enguany, destaca l’ampliació de la durada dels cursos fins al juliol


Àmplia oferta d’activitats esportives municipals per al nou curs

L’Ajuntament manté una àmplia oferta d’activitats esportives municipals per al nou curs. Aquest mes d’agost s’ha aprovat el programa, que té com a objectiu promoure la pràctica esportiva entre la ciutadania, amb la novetat, a petició de les persones usuàries, d’ampliar la durada del curs fins a finals de juliol.

Les activitats esportives municipals s’orienten a majors de 15 anys d’una banda, i majors de 60, de l’altra. Ambdós amb diferents propostes perquè cada persona pugui escollir la que s’adapti millor als seus interessos i necessitats, contribuint així a l’adquisició d’hàbits saludables en el temps de lleure.
L’oferta per als majors de 15 anys contempla sessions dirigides de les següents modalitats: ioga, iogalates, pilates, zuma i aeròbic.
 
En el cas de les que s’orienten als majors de 60 anys, s'impartirà aiguagim i gimnàstica de manteniment.
 
El termini per presentar les sol•licituds d’inscripció començarà el proper 28 d’agost i s’allargarà fins al 13 de setembre. La preinscripció es podrà fer en línia, al web de l’Ajuntament, o presencialment a les oficines d’atenció ciutadana en horari d’atenció al públic.
A les activitats de majors de 15 anys, cada usuari podrà escollir una activitat en primera opció i una altra com a segona en cas de no ser admès a la primera. En les de majors de 60 anys, cada persona usuària podrà escollir dues hores del programa.
A les activitats per a majors de 60 anys podran accedir-hi també les persones de menys edat, sempre que hi hagi places disponibles.
Un cop finalitzat el període de preinscripcions, el 15 de setembre es publicarà al Taulell d’anuncis de l’Ajuntament i al web municipal les llistes de les sol•licituds rebudes. El 19 de setembre es constituirà la Comissió per a l’adjudicació de les places disponibles. Si el número de sol•licituds supera les places, es realitzarà un sorteig. Del 20 al 22 de setembre es podran presentar al•legacions. Les reclamacions seran resoltes abans del 29 de setembre.