Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Sant Quirze Summer Games reuneix patinadors d'arreu i consolida els valors de l'esport

El Club Esportiu Sant Quirze sobre Rodes ha transmès la importància de la competició saludable i el bon ambient


El Sant Quirze Summer Games reuneix patinadors d'arreu i consolida els valors de l'esport

La pista d’skatepark de Sant Quirze ha acollit aquest passat cap de setmana una nova edició del Summer Games. El Club Esportiu Sant Quirze sobre Rodes ha organitzat aquest esdeveniment que ha resultat un èxit, reunint patinadors de tot Catalunya, Andalusia, Illes Canàries i, fins i tot, Buenos Aires. 

El Club ha volgut promoure el bon ambient i la voluntat d’animar els contrincants, tot i estar lluitant per aconseguir el màxim de puntuació en un mateix torneig. Un objectiu que, segons els organtizadors, han aconseguit plenament, no deixant de banda la importància de fer arribar als més joves que la competició no està renyada amb l’ambient sa i distès.

Pel que fa als resultats, cal destacar que, en categoria junior, els germans Bretones, Ernest i Bernat, han aconseguit el 1r i 2n lloc respectivament. La tercera posició ha estat per Jan Herraiz, tots tres de C.E. Sant Quirze Sobre Rodes.
En categoria amateur, el 3r lloc ha estat pel Pau Aguilar, entrenador dels petits i soci fundador del club. El 2n lloc ha recaigut en David Pérez, competidor canari. El primer lloc ha estat pel més jove d’aquesta categoria: Guillem Canudas, patinador també del C.E. Sant Quirze Sobre Rodes, que ha demostrat patinar millor que el seu entrenador! 
En la categoria Pro, el primer lloc l’ha guanyat l’argentí Sacha López. El canovellí Xavi Eguino (patinador professional) i el sabadellenc Héctor Castillo -a.k.a. Dexter- han aconseguit el 2n i 3r lloc respectivament. Es tracta de dos rollerbladers que freqüenten molt la pista i que han col•laborat intensament a fer possible l’organització del Sant Quirze Summer Games 2017.