Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Inscriu-te a les activitats de la Biblioteca per al proper curs

Els clubs de lectura i els grups de conversa en anglès conformen l'oferta a partir del setembre


Inscriu-te a les activitats de la Biblioteca per al proper curs

La Biblioteca Municipal prepara ja les activitats per al proper curs. Algunes de les propostes requereixen d’inscripció prèvia, especialment les que fan referència a grups de conversa i clubs de lectura. Recordem que a partir del mes de setembre teniu l’oportunitat de participar en sessions de conversa en anglès de nivells mig i avançat, que s’impartiran en diferents horaris de manera que les persones interessades trobin el que més s’adapti a les seves necessitats. Les trobades les imparteixen dues escoles d’idiomes, en funció dels dies: TEK i FIAC. Trobareu més informació detallada i el formulari d’inscripció a l’agenda municipal, a partir del 16 de setembre.

Els Clubs de lectura, tant el d’adults, com l’”Entre Dones” i l’infantil, també requereixen inscripció prèvia. Recordem que Ricard Ruiz Garzón impartirà el d’adults, a partir del 27 de setembre; Laura Patricio serà l’encarregada de dirigir les sessions de l’”Entre Dones”, que comença el 7 de novembre, en col•laboració amb l’Espai Maria Mercè Marçal; i, finalment, Laura Gilabert serà la responsable del club infantil, adreçat a nens i nenes d’entre 9 i 12 anys. Aquest darrer Club de lectura començarà el 4 d’octubre.
També s'organitza un Book Club impartit per Laura Patricio adreçat a les persones amb un nivell avançat d'anglès. Aquest començarà al mes de gener.
 
Horari d’estiu
Recordeu que la Biblioteca Municipal manté l’horari d’estiu des del passat 17 de juliol i fins al 2 de setembre. De dilluns a dijous roman oberta de 9.30 a 13.30h i de 16 a 19h, excepte divendres tarda i dissabte tot el dia, que està tancada. Del 14 al 20 d’agost roman tancada per vacances.