Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Millores en la il·luminació del camp de futbol

L'Ajuntament aprova una actuació que substituirà projectors actuals i millorarà els sistemes de manteniment


Millores en la il·luminació del camp de futbol

El camp de futbol municipal comptarà amb millor il•luminació. Així es va aprovar a la darrera Junta de Govern celebrada el passat 1 d’agost. Aquest òrgan va aprovar inicialment el projecte per a l’adequació de la il•luminació, amb un pressupost total per a l’execució del contracte de 92.189,11€., dels quals la Diputació de Barcelona aporta un total de 85.000 €.

Les actuacions principals se centren en la substitució dels 12 projectors actuals per 24 de tipus led de 928W, distribuint-ne 6 en cadascuna de les columnes ubicades en diferents punts del camp. També se substituirà el quadre existent, incorporant un sistema d’encesa de les noves lluminàries amb dos nivells d’il•luminació, segons es facin competicions o entrenaments. Finalment, cal remarcar que s’instal•laran equips de luminàries a peu de columna, la qual cosa facilitarà les tasques de manteniment dels equips. 
Totes aquestes millores permetran les competicions en l’àmbit regional, ja que s’adiuen a la normativa existent.
El projecte es troba en aquests moments en exposició pública, un termini que s’allargarà un mes des de la seva aprovació. Al setembre es procedirà a licitar l’obra per tal de triar l’empresa que l’executi.