Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Noves sessions i tallers per a persones emprenedores

Posa`t al dia el darrer trimestre de l'any i aplica nous coneixements a la teva empresa o negoci


Noves sessions i tallers per a persones emprenedores

El Servei a l’Empresa prepara noves sessions formatives el proper mes de setembre. L’Ajuntament de Sant Quirze, en col•laboració amb Sabadell i Barberà, ha organitzat unes formacions d’actualitat perquè persones emprenedores i empreses actualitzin els seus coneixements i comparteixin experiències. La primera tindrà lloc al nostre municipi els propers dies 19 i 21 de setembre, amb el nom: “Crea la teva marca personal i aprèn a difondre-la per Internet”. L’activitat s’orienta a emprenedors i s’impartirà de 9.30 a 13.30 hores. Més informació en aquest enllaç.

Sant Quirze també acull un taller per a empreses els dies 21 i 23 de novembre al matí: “Economia circular en pimes: com aplicar-la per incrementar el negoci”. Consulteu aquí el programa.
Pel que fa a Sabadell, la ciutat veïna organitza la sessió “Google Adwords Express: publicitat a la xarxa per negocis de proximitat”, el proper 29 de novembre a la tarda. Més informació sobre la sessió orientada a l’emprenedoria en aquest enllaç.
Finalment, els dies 19, 24, 26 i 31 d’octubre Barberà proposa “Neuro-màrqueting. La clau de l’èxit en temps de crisi”. Consulteu aquí el programa d’aquest taller per a empreses.