Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obertes les inscripcions a la Cursa Popular de Festa Major

Fins al 31 d'agost us podeu inscriure en línia, o el mateix dia de la cursa al punt de sortida


Obertes les inscripcions a la Cursa Popular de Festa Major

Ja us podeu inscriure a la Cursa Popular de Festa Major que tindrà lloc el proper 3 de setembre. 

Les inscripcions les podeu fer fins al dia 31 d’agost en línia en aquest enllaç. La inscripció a aquesta activitat és gratuïta. També us podeu inscriure el mateix dia 3 de setembre al punt de sortida de la cursa, on a més es podran recollir dorsals. El dia anterior, 2 de setembre, es podran fer inscripcions i recollir dorsals, al punt d'informació que hi haurà al parc de Les Morisques, de 10 a 14h i de 17.30 a 20.30 hores.
 
Enguany la cursa tornarà a tenir caire solidari. Tothom que vulgui pot portar menjar (especialment llet) el mateix dia de la cursa al punt de sortida, o el dia anterior en el moment de la recollida dels dorsals.
Els aliments recollits es destinaran a les famílies més necessitades de Sant Quirze i Les Fonts.
 
La competició comptarà amb 3 recorreguts i categories diferents adaptats a l'edat i capacitat. D’una banda, els participants a les categories A i B, els més petits, faran un recorregut de 800 m. Els de la categoria C (nascuts entre 2000 i 2005), recorreran un total de 1700 m. Finalment, les categories D, E i F, ja corresponents a nascuts entre el 1976 i 1999, tindran per endavant una cursa de 5000 m.
 
Pel que fa als trofeus, n’obtindran els tres primers classificats de les categories D, E i F, masculines i femenines. I rebran medalles tots els participants de les categories A, B i C.
Més informació, aquí.