Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El blog de Festa Major es farà públic el proper divendres 18 d'agost

La plataforma us permetrà conèixer en primícia els detalls de la festa grossa del municipi


El blog de Festa Major es farà públic el proper divendres 18 d'agost

La Festa Major ja escalfa motors i a finals d'aquesta setmana es començaran a moure algunes accions en relació amb la festa. 

Preparant el Blog de Festa Major...
 
Aquest divendres 18 d'agost tindreu ocasió de conèixer els detalls de totes les activitats de Festa Major al blog especial. Com ja és habitual, aquesta plataforma us permetrà accedir a les iniciatives que s’han programat cada dia, coneixent a fons horaris i ubicacions. El blog també us indica com seguir la festa mitjançant les xarxes socials, així com altres detalls ben interessats. Ben aviat us desvetllarem l’adreça, poseu els comptadors a zero!
 
 
Inscripcions a la masterclass d'Spinning
 
El proper dia 16 d'agost s’obriran les inscripcions a la Masterclass d’Spinning que tindrà lloc el dia 2 de setembre, per Festa Major. Podreu fer el tràmit mitjançant el web municipal: www.santquirzevalles.cat. L’amfiteatre del Parc de les Morisques acollirà aquesta classe, dirigida per monitors/es d’spinning del Gimnàs Motiva’t de Sant Quirze. Hi haurà tres torns: a les 9h, 10 i 11 hores. Els torns s’assignaran per ordre cronològic d’inscripció i cada un d’ells preveu un màxim de 50 persones participant-hi. Les persones que quedin excloses per superar l'aforament de l'activitat, formaran part de la llista d’espera i es recomana que es presentin el dia de l’activitat ja que, normalment, es produeixen baixes i es van cobrint per participants sense plaça per ordre d’inscripció.
A partir del 28 d'agost es comunicarà a les persones inscrites mitjançant correu electrònic la participació o no a l'activitat i l'horari que els pertoca.
El Gimnàs Motiva’t regalarà una samarreta a cada participant, que la podrà anar a recollir al seu establiment (carrer Penedès, 33. Nau 12) a partir del dia 30 d’agost amb l’imprès de la confirmació de participació de l’activitat.
 
Cursa Popular de Festa Major
 
Recordeu que ja estan obertes les inscripcions per participar-hi. Podeu fer-ho fins al 31 d’agost en línia, o bé el mateix dia de la cursa, al punt de sortida. Trobareu més informació en aquest enllaç.

Nota: En senyal de respecte i dol pels atemptats de Barcelona i Cambrils, anunciarem el blog de Festa Major a partir de dilluns 21 d'agost.