Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obertes les inscripcions a la Masterclass d’Spinning de Festa Major

Des d’avui ja us podeu inscriure en aquesta activitat esportiva que tindrà lloc el 2 de setembre


Obertes les inscripcions a la Masterclass d’Spinning de Festa Major

Avui s’han obert les inscripcions a la Masterclass d’Spinning de Festa Major, que s’organitza el proper 2 de setembre a l’amfiteatre del parc de les Morisques. Les places són limitades i la inscripció s’ha de fer en línia. Podeu tramitar-la en aquest enllaç. En cas de necessitar ajuda, us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (plaça de la Vila).

Els torns s’assignaran per ordre cronològic d’inscripció. Recordeu que són els següents: un primer torn a les 9h; el segon a les 10h i el darrer a les 11 hores. Es preveu que cada torn compti amb un màxim de 50 participants. 
A partir del 28 d’agost es comunicarà a les persones inscrites, mitjançant correu electrònic, la participació o no a l’activitat i l’horari que els pertoca. 
Les persones que quedin excloses per superar l'aforament de l'activitat, formaran part de la llista d’espera i es recomana que es presentin el dia de l’activitat donat que, normalment, es produeixen baixes i es van cobrint per participants sense plaça per ordre d’inscripció.
La classe està dirigida pels monitors/es d’spinning del Gimnàs Motiva’t de Sant Quirze del Vallès. De fet, el gimnàs regalarà una samarreta a cada participant, que la podrà anar a recollir al seu establiment (carrer Penedès, 33. Nau 12) a partir del dia 30 d’agost amb l’imprès de la confirmació de participació de l’activitat.
Recordeu que és recomanable portar roba tècnica clara i de màniga curta, calçat esportiu amb sola dura, gorra, tovallola i protegir-se amb crema solar. També és important hidratar-se durant la sessió amb aigua o beguda isotònica.
 
Més informació sobre el tràmit, aquí.