Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

S’obre el termini per inscriure’s a les activitats esportives de Festa Major

Des d’avui ja podeu tramitar la sol•licitud per als campionats de la matinal de dissabte


S’obre el termini per inscriure’s a les activitats esportives de Festa Major

Avui s’ha obert el termini per sol•licitar la inscripció a les activitats esportives de Festa Major que tindran lloc dissabte al matí. Es tracta dels campionats de bàsquet 3X3, futbol 3X3, handol 4X4, voleibol 4X4 i tennis taula. 

La inscripció s’ha de fer en línia, al web de l’Ajuntament o en aquest enllaç. En cas de necessitar ajuda per emplenar la inscripció us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana d’acord amb l’horari del servei. El termini per inscriure’s finalitza el proper 31 d’agost.
A cada activitat es formaran diverses categories, en funció de l’edat dels participants. La categoria dels equips la marcarà el/la jugador/a de més edat.
En acabar el campionat, es farà el lliurament dels premis als tres primers equips classificats de cada categoria.
Les persones inscrites hauran de ser dissabte 2 de setembre, abans de les 10 del matí, al lloc indicat al full informatiu corresponent a l’activitat. 
 
Spinning i Cursa popular
Recordeu que des del passat 16 d’agost ja us podeu inscriure a la masterclass d’Spinning de Festa Major que tindrà lloc el 2 de setembre a l’amfiteatre del parc de les Morisques. Les places són limitades. Trobareu més informació aquí.
Pel que fa a les inscripcions a la  Cursa popular que se celebra el 3 de setembre, podeu tramitar-les des del passat 1 d’agost i fins al dia 31. Trobareu més informació en aquest enllaç.