Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Visiteu el Blog de Festa Major

Des d’avui podeu conèixer els detalls de la festa en aquesta plataforma


Visiteu el Blog de Festa Major

Sant Quirze celebra la Festa Major del 30 d’agost al 4 de setembre, i des d’avui ja podeu conèixer l’àmplia oferta d’activitats i propostes del programa de Festa Major, al blog creat amb aquest objectiu: festamajor.santquirzevalles.cat.

En aquesta plataforma trobareu el programa complet, que també es pot descarregar en format pdf. També es poden consultar les activitats per jornades, o fer una cerca d’aquelles que us interessin. El blog especifica les afectacions al trànsit, així com les notícies relacionades amb la Festa i tota l’actualitat i informació sobre com seguir-la i com participar-hi. També es fa referència a la Festa cívica, tot explicant la campanya en contra del sexisme i la LGTBIfòbia. 

Cal remarcar que també que hi trobareu les salutacions dels diferents grups municipals, tot desitjant una bona Festa Major.
 
Segueix la festa a les xarxes
 
Per tal de seguir la festa, participar-hi i comentar-la, podeu fer servir el hashtag #SQVdeFesta (escriviu-lo com vulgueu: #sqvdefesta, #SQVDeFeSTa…), que vehicularà tota la comunicació i informació dels diferents actes i recollirà l’esperit, aportacions i opinions a les diferents xarxes socials municipals:
 
Twitter: @ajsantquirze
Instagram: @ajsantquirze
 
Totes les aportacions amb el hashtag #SQVdeFesta es recolliran en un tauler virtual i tindrem un record de la Festa d’enguany a partir de les diferents mirades de la ciutadania i entitats.
A més, podreu visitar els àlbums de fotos amb les activitats destacades de cada dia a la galeria Flickr i els vídeos resum al Canal YouTube.
Aquests propers dies us anirem explicant la programació tant al web, www.santquirzevalles.cat, com a les xarxes. També podeu fer-ho mitjançant el darrer butlletí especial Informem, centrat en la programació de la Festa, així com en el newsletter especial que s’enviarà la setmana vinent. Si no rebeu el newsletter setmanal, subscriviu-vos-hi!