Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Música i espectacles per a tots els públics

El Dr. Prats, Les Kol·lontai o Joan Pera, són algunes de les propostes d'aquest any


Música i espectacles per a tots els públics

La música i els espectacles conformen els plats forts d’aquesta Festa Major. El Dr. Prats protagonitzarà el gran concert de diumenge a la nit a Can Feliu. La banda terrassenca és actualment la revolució de la música en català. Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cúmbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep, Dr. Prats porta el mestissatge a un altre nivell. El seu directe, “el Festribal”, és un dels més potents del panorama musical. Un directe sorprenent, dinàmic i enèrgic que no deixa a ningú indiferent i on tot el públic n’és partícip.

Una altra de les actuacions destacades serà la que protagonitzarà el popular actor Joan Pera, que interpretarà el seu espectacle dedicat a l’humorista Joan Capri. Serà dissabte al vespre a la plaça d’Anselm Clavé. Diumenge al vespre, a la mateixa plaça, Montse Castellà, Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal reivindicaran amb el seu espectacle “Les Kol•lontai” la llibertat i la igualtat a través de cançons que parlen de dones que lluiten i estimen. Aquesta actuació ha aconseguit molt bones critiques després d’estrenar-se al Barnasants d’enguany.   
La Loca Histeria repeteix actuació a Sant Quirze per Festa Major. La segona actuació de la banda portarà ritme, humor, diversió i originalitat divendres a la nit als exteriors del Centre Cívic Can Feliu.
Les propostes ompliran tots els dies festius. De fet, dissabte es projectarà el concert d’André Rieu enregistrat l’any 2010 als exteriors del Palau Barroc de l’illa de Mainau, al llac Constança. Serà a la sala històrica de la Patronal, a partir de les 17.30 hores. El vespre continuarà amb més música: "Jokermen", una banda tribut a Bob Dylan. L’actuació s’organitzarà a la plaça de la Vila. Al costat, a la plaça d’Anselm Clavé, els "Whiskey" Lies portaran la música negra passada la mitjanit. Potència, virtuosisme i molt bon rock.
La música del poble no faltarà a la festa. La Bella Quirze Band oferirà un concert diumenge a la tarda a la plaça d’Anselm Clavé. La Societat Coral Il•lustració Artística ho farà a les 20 h a la sala històrica de la Patronal. Finalment, diumenge l’Escola Municipal de Música porta a l'escenari un concert de combo a la Masia de Can Feliu, a partir de les 21 hores.
L’espectacle arribarà també a tots els públics al pati de l’escola Taula Rodona: Teenage Fluorled Party portarà una festa light de leds i dj a càrrec d’Adrà Ortega, presentador de Los 40 Principales. Una activitat orientada als adolescents de 12 a 16 anys.
Diumenge la Masia de Can Feliu acollirà el primer disc de Can Canalla, “Todo se lía”, d’aquest grup del Vallès, serà a partir de la mitjanit. Per als menys noctàmbuls, la música arribarà a partir de les 13 hores al carrer Pintor Vila-Puig amb Corcs. Inspirats en la música dels 60 i 70, porten a l’espectador al soul, groove, ska, surf, i també soul. De fet, a migdia es podrà escolar soul de la mà de “Mr. Keaton i Soulamentsoul”.
Trobareu totes les actuacions detallades al blog de Festa Major.