Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Una cartellera molt potent per a les Barraques 2017

Desídia, Hey Pachucos, Ebri Knight o Sara Hebe són algunes de les apostes que ompliran el Parc de Can Feliu


Una cartellera molt potent per a les Barraques 2017

La programació orientada al jovent esdevé, un any més, un dels referents de la festa. Les Barraques estaran ubicades al parc de Can Feliu. En aquest espai es podran veure actuacions de diferent tipologia. Divendres, els protagonistes seran els grups locals Desídia i “The Wild Goats”. A continuació, la perfomance de FM/AM Averlasailas, ja passada la mitjanit. Una posada en escena que seguirà amb el concert de versions de “Hey Pachucos” i una music session amb P.D.

Dissabte serà el torn dels caps de cartell Ebri Knight i Sara Hebe. Els primers, un grup de maresme amb molta força, oferirà el seu folk-rock més hooligan, connectant música del passat i del futur.
Pel que fa a Sara Hebe, considerada com la millor rapera argentina, presentarà temes del seu darrer treball, “Colectivo Vacío”, entre altres.
Pel que fa als actes més tradicionals de Barraques, dissabte tindrà lloc la macarronada popular i els jocs florals a partir de les 14 hores.
Cal remarcar que, des de les 12h i fins les 22h Dub Soul amenitzarà amb el seu “Sound System”.
Com a novetat, diumenge al vespre, els joves d'entre 12 i 16 anys podran gaudir de la "Teenage Fluored Party", al pati de l'escola Taula Rodona. Una activitat presentada pel locutor dels 40 Principals Adrià Ortega.
 
Podeu consultar el programa detallat al blog de Festa Major.