Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Fes esport aquesta Festa Major!

La cursa popular o la masterclass d'spinning animen la ciutadania a practicar esport al carrer aquests dies festius


Fes esport aquesta Festa Major!

La programació de Festa Major contempla una àmplia oferta d’activitats esportives. Dissabte al matí la matinal esportiva serà l’eix central de la jornada, amb competicions de bàsquet i futbol 3X3, handbol i voleibol 4X4. També hi haurà partides d’escacs, el clínic de rugby i un torneig de tennis taula, entre d’altres. L’avinguda del Mas i el Parc de les Morisques acolliran bona part d’aquestes activitats. El pavelló municipal serà l’escenari, ja a la tarda, del partit d’handbol sènior femení.

Un altre dels actes centrals de dissabte serà la masterclass spinning. Centenars de participants pedalaran al ritme de la música a l’amfiteatre del parc de les Morisques. L’activitat, organitzada pel Gimnàs Motiva’t, constarà de tres sessions de 60 minuts, a partir de les 9 hores.

Diumenge al matí la Festa Major desperta amb la Cursa Popular. Aquesta competició esdevé una tradició esportiva de la festa que, un any més, torna a tenir un caire solidari, recaptant menjar per a les famílies més necessitades de Sant Quirze. L’avinguda de Pau Casals acollirà la sortida i l’arribada de la cursa, que compta amb diferents categories segons les edats. Trobareu més informació sobre les inscripcions aquí.
 
El camp de futbol municipal acollirà diumenge la 20a edició del Memorial Antoni Mendoza, una altra de les cites destacades de la programació. Dilluns a la tarda continuaran les activitats, amb l’exhibició de dansa del gimnàs Montserrat Creus i l’oportunitat de veure Le Five, en el marc d’una jornada de portes obertes.
 
Trobareu més informació sobre les activitats esportives al blog de Festa Major.