Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Activitats per a tota la família

Festivals infantils, cercavila, jocs i concursos es preparen per fer gaudir els infants


Activitats per a tota la família

La Festa Major orientada als més petits i petites també és a punt. El popular grup “El Pot Petit” obrirà la programació infantil divendres a la tarda amb un concert de sis músics, titelles i teatre, que farà bellugar tothom a la plaça d’Anselm Clavé. A continuació, la Colla de Gegants de Sant Quirze iniciarà un cercavila infantil fins a la plaça de la Vila. 

A més, des de primera hora de la tarda, el parc de Can Feliu acollirà diverses activitats infantils: concurs de pastissos, gimcana o jocs de rol.
Dissabte al matí, la plaça d’Anselm Clavé centralitza una sèrie de jocs d’aigua que acabaran amb una festa d’escuma de colors perquè els més petits es refresquin. A les 20h, la sala històrica de La Patronal serà l’escenari de la projecció “Nascut a Síria”, una reflexió sobre aquest país des de la mirada dels infants, gràcies a l’Ateneu del Món, en col•laboració amb el col•lectiu “Voluntaris Independents Organitzats”. Al vespre, cinema a la fresca de la mà de l’AV de l’avinguda Can Pallàs: Buscant la Dory. Serà a les 21.30h. 
Ja diumenge, el festival “Petit Embassa’t” repeteix edició al parc de les Morisques. Es tracta d’un festival de música familiar que acollirà les actuacions de Jaume Ibars; “Tuf”, el nou espectacle de la companyia Engruna Teatre; i del popular cantautor Joan Colomo. A la tarda, els ritmes hindús i la pols de colors protagonitzaran la festa Holi del parc de les Morisques, que dilluns al matí acollirà una sèrie de tallers i un espectacle relacionats amb el món del clown i del circ. Tot pensat perquè petits i grans gaudeixin plegats de les activitats a l’aire lliure.
Trobareu tota la programació detallada al blog de Festa Major.