Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Artistes locals somnien un Sant Quirze inimaginable

L'exposició del Grup TT del Cercle de Cultura inaugura el primer acte de Festa Major


Artistes locals somnien un Sant Quirze inimaginable

El tret de sortida a la Festa Major de Sant Quirze el va donar ahir l’exposició “Sant Quirze Somiat”, del grup TT del Cercle de Cultura. Un dels locals de la plaça 14 d’abril va acollir la inauguració d’aquesta mostra que va transportar els assistents a un Sant Quirze de somni: davant de la platja, amb la Patronal sota el mar, amb quàdrigues romanes passejant per la rotonda dels Ferrocarrils... Les obres recullen els somnis dels artistes sobre com podria ser el municipi. A partir de fotografies dels carrers, parcs o edificis més representatius, olis, pastel o aquarel•les han recreat diversos escenaris. En paraules del professor del Grup de pintors i pintores del Cercle de Cultura, Jordi Alba, “es tractava de plasmar indrets de Sant Quirze en llocs inimaginables. I ho hem aconseguit”.

La inauguració va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras; la regidora de Cultura, Elena Sabater; la presidenta del Cercle de Cultura, Pepita Batalla; i altres regidors i regidores del consistori.
La mostra es pot visitar al local de la plaça 14 d'Abril durant els dies de Festa Major, de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores. Podeu veure les imatges de l'exposició i la inauguració en aquest enllaç.
 
Consulteu tota la programació de Festa Major al blog!