Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

La Benvinguda de Festa Major d’aquesta tarda tindrà lloc a la Patronal

La previsió de pluja trasllada l’acte a la sala històrica d’aquest equipament


La Benvinguda de Festa Major d’aquesta tarda tindrà lloc a la Patronal

L’acte de Benvinguda de Festa Major d’aquesta tarda a les 20 hores, es trasllada a la sala històrica de la Patronal. La previsió meteorològica que indica fortes pluges ha estat el motiu perquè l’Ajuntament decideixi traslladar l’esdeveniment, inicialment previst a la plaça d’Anselm Clavé, a un equipament tancat. Malgrat la previsió de pluja és més elevada fins les 18 hores, els treballs de preparació i muntatge de l’acte requereixen disposar de l’espai escollit amb antelació. A més, d’aquesta manera es garanteix la seguretat de totes les persones assistents en cas que la pluja fos molt intensa.

Cal remarcar, però, que si en algun moment no plou, s’obrirà el pati de la sala, perquè es pugui gaudir de la terrassa.
Recordem que la Benvinguda comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i de la Corporació. Diversos establiments locals oferiran un tastet gastronòmic, amenitzat amb l’actuació dels grups Blue Monkeys i Lletraferits, que estrenaran la programació dels SQVMúsics. Tanmateix, el públic es podrà emportar un record participant al fotomatón de Festa Major.
 
Abans de la Benvinguda, s’inaugurarà l’exposició “Qui t’ho hagués dit? Històries i noves tecnologies”. El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze presentarà, en el marc d’aquesta mostra, el llibre “Pa, Vi i Sucre”, basat en un documentar presentat durant la Festa Major de 2014. L'acte tindrà lloc a la sala nova de la Patronal avui a les 18.30 hores.
Durant els dies de Festa Major, la mostra es podrà visitar de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores. 
 
Pel que fa al Correbars, previst avui a partir de les 19.30 hores, aquest es farà independentment de la pluja. Podeu consultar el recorregut, així com la resta d’activitats de la programació, al blog de Festa Major.
 
En cas de nous canvis d'ubicació per la previsió meteorològica, trobareu la informació a les xarxes socials i el web de l'Ajuntament.