Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Els escenaris es tornen a omplir la nit de dissabte de Festa Major

L’actor Joan Pere va fer riure i passar una molt bona estona a un públic multitudinari a la plaça d'Anselm Clavé


Els escenaris es tornen a omplir la nit de dissabte de Festa Major

La Festa Major de Sant Quirze va arribar ahir dissabte, a la nit, al seu equador amb una àmplia participació a totes les activitats programades.  

El veterà actor Joan Pere, amb el seu espectacle d’homenatge a l’humorista Capri, va omplir la plaça d’Anselm Clavé, i va arrencar rialles i aplaudiments espontanis. La veu inconfusible de l’actor i l’humor àcid i irònic de Capri van ser la combinació perfecta per fer passar una bona estona a tot el públic assistent.
 
Els Diables de Sant Quirze posen llum a la Festa
El correfoc protagonitzat pels Diables de Sant Quirze va començar poc abans de les 22 hores, amb el tradicional Iskariot. El cap de colla va posar en escena una emotiva performance dedicada al membre dels diables que va patir cremades la setmana passada durant els preparatius de la pirotècnia. Tot seguit, diables, bruixes i figures van començar a dansar pels carrers del poble, encapçalats per l’espectacular Drac Cap-allà d’Horta dels Diables del Carmel. Els moments centrals del correfoc es van viure al passatge del Corraló, al carrer dels Pous i davant del dipòsit d’aigua del carrer Pompeu Fabra. El correfoc va finalitzar amb la crema de la Bruixa i una gran remullada.
 
Música a la plaça de la Vila
El nucli antic de Sant Quirze va viure ahir una nit de recuperació de l’essència  de Festa Major amb les actuacions de grups locals a la plaça de la Vila. Il Quartetto Stravagante va fer ballar a grans i petits amb versions actualitzades de clàssics de la música italiana. A continuació, trencant radicalment l’estil, la banda Jokermen va oferir un concert de tribut a Bob Dylan. El grup va sortir a l’escenari amb el clàssic “Blow in the Wind” per donar pas al Dylan més elèctric. Per finalitzar, el grup Whiskey Lies va transportar el públic als anys 70 gràcies a la potent veu del vocalista i a la base elèctrica dels músics. 
L’espai destinat als músics locals continua avui diumenge, a les 12 hores, amb el vermut musical i el concert de Mr. Keaton i Soulamentsoul.
 
Barraques
L’espai jove de Barraques va viure ahir a la nit un dels plats forts de la festa amb el concert d’Ebri-Knight, que va omplir el parc d’enèrgiques melodies folk. També, Sara Hebe va oferir un potent concert, encadenant ritmes urbans, davant d'un públic en sintonia i disposat a divertir-se.
 
Podeu veure les imatges de la Festa Major en aquest enllaç.
 
 
Consulteu el programa al Blog de Festa Major.