Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major

Excel·lent resposta de públic en la 3a jornada de la Festa Major

El centre del poble es consolida com a nou gran escenari de la celebració


Excel·lent resposta de públic en la 3a jornada de la Festa Major

Santquirzencs i santquirzenques van prendre ahir els carrers i places del poble per gaudir de les propostes de la tercera jornada de Festa Major. Al matí, els corredors i corredores de la cursa i el Torneig de petanca encetaven un dia destacat per comptar amb activitats diverses i consolidar nous escenaris. Així, el petit Embassa’t tornava a concentrar multitud de famílies i quitxalla per seguir les actuacions de Jaume Ibars, Engruna Teatre i Joan Colomo. Els presents van poder veure una exhibició de bicicletes vintage de la mà de la Penya Motera Km.0, fer cuinetes en anglès al taller de Kids & Us o participar a les manualitats proposades per Dones per Sant Quirze. El Club de patinatge Sant Quirze, que compta amb importants títols a nivell nacional va oferir, també al matí, una brillant exhibició al pavelló.

Mentrestant, al centre del poble, els vermuts musicals amenitzaven el migdia amb aplaudides actuacions dels grups locals Mr. Keaton, Soulamentsoul, Ricky Gil i Corcs. Simultàniament, a la plaça dels avis, els Country Mussols rebien bona afluència i seguiment al taller d’aquesta disciplina que cada vegada aplega més adeptes al municipi.

Tarda colorida

El concurs d’entrepans, organitzat per Sant Quirze Comerç, obria la programació de tarda aconseguint de nou construccions creatives i de grans dimensions. Alhora, al parc de les Morisques, el Holi va aplegar centenars de persones ballant amb l’explosió cromàtica de pigments. La tarda esportiva va ser del Futbol Club Sant Quirze i del tradicional Memorial Antonio Mendoza, que va donar la victòria a l’equip convidat, el Juvenil A del CF Aqua Hotel.

Nit de concerts

Més tard, la coral Bella Quirze Band primer, i la Coral Il·lustració Artística després, van fer gaudir al seu públic fidel dels seus repertoris. Els plats forts de la nit van venir de la mà dels terrassencs Dr. Prats i Can Canalla, que van omplir d’espectadors els exteriors de la masia Can Feliu amb els seus ritmes fusió, tancant una jornada on la participació va tornar a ser la gran protagonista.

Visiteu les fotos de la jornada a la galeria de Flickr.
 

Podeu veure els vídeos de la jornada aquí: