Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Obert el termini per votar les propostes dels Pressupostos Participatius 2017

La ciutadania pot triar d'entre un total de 27 projectes de diferents àmbits, fins al 24 de setembre


Obert el termini per votar les propostes dels Pressupostos Participatius 2017

Avui comença el termini de votacions dels Pressupostos Participatius 2017. La ciutadania de Sant Quirze ja pot triar d’entre un total de 27 propostes que finalment han estat validades tècnicament per passar a aquesta fase. 

Es tracta de projectes diversos que es poden classificar en tres àmbits temàtics: equipaments i recursos; espais i via pública i territori; mobilitat i medi ambient.

Les votacions les podeu fer en línia en aquest enllaç. També presencialment a les OAC de l’Ajuntament, als centres cívics de Can Feliu i la Torre Julià, al Casal d’Avis i a la Biblioteca Municipal. Poden votar totes les persones empadronades al municipi, que tinguin 16 anys o més, fets abans de l’1 de setembre de 2017. El termini de votacions finalitzarà el proper 24 de setembre.
Les fitxes informatives de cada projecte es poden consultar aquí.
 
Cal remarcar que no hi ha un nombre limitat de propostes a votar, sinó que es poden votar les que es vulguin sempre que no se superi la bossa assignada de pressupost de 200.000€. 
 
El proper dia 26 de setembre tindrà lloc una sessió informativa a La Patronal amb el resultat de les votacions i de les propostes que s’incorporaran al pressupost de l’any vinent. A partir del 27 de setembre també es donaran a conèixer en aquest enllaç.
La fase d’execució serà al llarg del 2018, quan els projectes més votats s’incorporaran al pressupost i s’executaran.