Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Millores a la vorera sud de Can Pallars

Hi haurà afectacions a l'aparcament a partir del proper dimarts dia 12 i fins a la finalització d'obres


Millores a la vorera sud de Can Pallars

Avui comencen les obres de la vorera sud de l’avinguda de Can Pallars, en el tram comprès entre la ronda d’Arraona i el camí de Can Poncic. L’actuació consisteix en l’execució de la vorera paral•lela a l’existent d’accés als edificis situats a l’av. Can Pallars, entre els números 2 i 14. D’aquesta manera, es millora l’accessiblitat i es dóna resposta a diverses peticions i suggeriments del veïnat, donat que aquesta part del carrer està incompleta, amb una base de formigó d’acabat irregular. Amb aquesta actuació la vorera tindrà un traçat continu i els vehicles accediran o sortiran de la zona d’estacionament per guals. També s’actuarà sobre alguna zona esfondrada davant dels passos de vianants, reparant-la i es repararan els escossells malmesos.

L’empresa que duu a terme les obres és Construcciones Fertrés, per un import de 28.371,55 €. Es preveu que a principis del mes d’octubre estiguin finalitzades.
 
Afectacions
La zona estarà delimitada amb tanques i es disposaran cartells informatius indicant les restriccions d’aparcament fins a la finalització d’obres. Les tanques s’instal•laran de manera que les persones usuàries de vehicles puguin anar desallotjant la zona.