Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

S’acosta la caminada del Mussol 2017

Els tiquets es poden adquirir en els establiments habituals


S’acosta la caminada del Mussol 2017

 El proper diumenge 24 de setembre, Sant Quirze tornarà a viure una de les sortides populars amb més participació de la temporada: la caminada del Mussol. En aquesta 16a edició, el Club Excursionista torna a proposar un recorregut que ressegueix camins de la serra de Galliners i permet descobrir boniques imatges dels espais naturals de Sant Quirze. La caminada començarà a les 9 del matí, davant de l'Església de Sant Quirze i Santa Julita, i  continuarà pel Carrer del Mig, Avinguda Gaudi, Carrer Llaurador fins arribar al Parc de Can Feliu, seguint la Riera del Torrent de la Batzuca, Can Ponsic, Camí de la Font dels Caçadors, Serra de Galliners PR-C-31 Camí del Monjos fins al Mirador del Pujol Blanc, punt més alt del recorregut situat a 315 metres, a on es podrà gaudir del primer avituallament.

A continuació, caminadors i caminadores baixaran cap al torrent de Can Corbera, des d'on es divisaran instantànies de la serra de Collserola i el Barcelonès. A continuació es tornarà a pujar fins al camí dels Monjos, fins al mirardor de Can Barnola, on es servirà el segon refrigeri de beguda. La caminada acabarà al torrent als exteriors de Can Feliu amb la tradicional botifarrada. 
Recordem que per inscriure's a la caminada, podeu adquirir els tiquets de manera anticipada als següents establiments:
AGRO-CONSUM, BAR TETERÍA LA LILA, EL RACÓ DE LA COMPRA, ESTANC PAU CASALS, FARMÀCIA TRES CANTOS, SPAI BIKER VALLÈS, FARMÀCIA OLIVERAS, FORN DEL BRIOIX, FORN DE LA CONXITA, FRUITERIA PACO, FRUITES LAURA, FRUITES I VERDURES EL MAS, PAPERERIA DIN A4, PASTISSERIA MIX, QUEVIURES HIPOCAMP, XURRERIA CANTARERO, EL CELLER DE LA VILA.
Més informació: