Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’avió sinistrat a Can Poncic es traslladarà demà a l’Aeroport de Sabadell

El trasllat durarà com a màxim 10 minuts, es farà per aire i el recorregut evitarà zones habitades


L’avió sinistrat a Can Poncic es traslladarà demà a l’Aeroport de Sabadell

 L’avioneta que va realitzar un aterratge forçós dimecres passat a Can Poncic, es traslladarà demà per aire a l’Aeroport de Sabadell. Així es va concretar ahir en una reunió convocada per l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, amb els responsables d’operacions de l’Aeroport , de l’empresa propietària de l’avió i la contractada per fer les feines de transport. La responsable del trasllat serà Habock Aviation, amb una àmplia experiència en els treballs aeris d’aquesta tipologia, i ho farà mitjançant un helicòpter que té seu a Viella, fet que comporta també estar pendents de la meteorologia a la Vall d’Ara fins a l’últim moment per confirmar al 100% l’operació.

Segons va explicar l’equip que coordina aquesta acció,  a la Policia Local i al cap de protecció civil de Sant Quirze, també presents a la reunió, la trajectòria de l’avió fins a l’Aeroport evitarà les zones habitades i es preveu que el seu recorregut tingui una durada màxima de 10 minuts.

Recordem que Sant Quirze té activat el pla bàsic d’emergències des del moment en què l’avioneta va realitzar l’aterratge forçós a causa d’una avaria. L’activació es mantindrà fins que l’aparell arribi a l’Aeroport.