Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Relació provisional de sol•licituds admeses a les activitats esportives municipals

Les llistes a les activitats de ioga A, ioga C i pilates A s’han realitzat per sorteig


Relació provisional de sol•licituds admeses a les activitats esportives municipals

El passat dimarts 19 de setembre es va reunir la comissió que va aprovar les llistes provisionals de sol•licituds admeses a les activitats esportives municipals per al curs 2017-18

Pel que fa a les activitats adreçades a majors de 15 anys, les sol•licituds dels grups de ioga A, ioga C i pilates A han superat les places ofertades i, per tant, la comissió va fer un sorteig públic per assignar-les. Respecte la resta d’activitats s’han acceptat totes les preinscripcions.
Les activitats esportives municipals per a majors de 60 anys, manteniment i aiguagim, no han necessitat de sorteig. Tanmateix, dos grups de manteniment s’han donat de baixa per no haver assolit el nombre mínim de sol·licituds, i les persones interessades s'han reubicat en altres grups
Del 20 al 22 de setembre es poden presentar al•legacions a la llista provisional d’admesos. Transcorregut aquest termini, sense presentació de reclamacions, la llista esdevindrà definitiva a tots els efectes. En cas contrari, les reclamacions i l’aprovació de la llista definitiva seran resoltes abans del 29 de setembre.
D’altra banda, les persones que resten en llista d’espera tenen l’opció de sol•licitar plaça en un altre grup on hi hagi disponibilitat. En aquest cas, es pot fer la inscripció definitiva en el període prorrogat fins al 27 de setembre.

Les activitats començaran a partir del proper 2 d'octubre.

Podeu consultar les llistes provisionals d'admissions a les activitats que s'adjunten a aquesta notícia.